Massage

Ontspanningsmassage

Masseren vanuit je hart. Ik luister steeds bewust naar mijn intuïtie welk wordt ingegeven door het contact met de persoon die ik masseer. Mijn handen worden niet gestuurd vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn intuïtie. Zo is elke massage uniek.

Ontspanningsmassages bevatten belangrijke elementen voor een totale ontspanning. Intuïtie is het zesde zintuig en staat centraal bij elke ontspanningsmassage.

Shiatsu Stoelmassage

Shiatsu betekent letterlijk druk met de vingers. Bij shiatsumassage worden de meridianen gestimuleerd. Meridianen zijn energiebanen in het lichaam. Door dit op de juiste manier te doen, kunnen lichamelijke, emotionele en energetische blokkades worden opgelost.

Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage die door de kleding heen gaat en op een ergonomische stoel wordt gegeven. Bij deze vorm massage worden de nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd behandeld. 

De massage is ter voorkoming en behandeling van werkgerelateerde klachten zoals RSI en symptomen van stress. Het bevordert de bloedcirculatie en versterkt de natuurlijke afweer van het lichaam.


30 minuten

Voor bedrijven

Bedrijfsmassage

Yoga

Mindfullness